Bedrijfspand in Anna Paulowna

Sinds 2020 zijn wij gevestigd in een mooi bedrijfpand in Anna Paulowna.

Kwaliteit!

Zeilmakerij Klavertje Vier staat voor kwaliteit.

Geen klus te gek

Alles op maat!

Verandazeilen

Zeilmakerij Klavertje Vier

Zeilmakerij Klavertje Vier produceert verandazeilen, serrezeilen, raamzeilen en terras afscheidingen op maat en in allerlei kleuren voor uw bestaande terras overkappingen.

Door uw veranda of terras overkapping te voorzien van verandazeilen kunt u langer genieten van het buiten zitten en creëert u extra leefruimte.

De verandazeilen kunnen worden voorzien van grote raamvensters zodat u voldoende licht binnenkrijgt en tevens kunt genieten van uw tuin of omgeving.

Het verandazeil is verkrijgbaar in diverse kleuren zodat het passend is bij uw woonomgeving.

Bij mooi weer rolt u de verandazeilen eenvoudig op, zodat u kunt genieten van de aangename buitentemperatuur. Standaard leveren wij verandazeilen in hoogwaardig PVC gecoat doek.

Verandazeilen zijn op vrijwel iedere terrasoverkapping of veranda te monteren. Wij kunnen het gehele traject van inmeten, tekenen, vervaardigen tot en met monteren verzorgen.

Let op: Het transparant PVC venster is niet kras en hitte bestendig. Houdt u dus rekening met warmte bronnen!

Kwaliteit

Zeilmakerij Klavertje Vier staat voor kwaliteit. Dit geldt voor de producten die wij afleveren, maar ook voor fournituren. Hoogwaardige kwaliteit zeildoek van Europese kwaliteit en degelijke fournituren. Een PVC zeildoek is slijtvast, waterdicht, duurzaam en eenvoudig te reinigen.

We denken graag mee met onze klanten

Zeilmakerij Klavertje 4 levert standaard maten dekkleden, gordijnen, bootkappen etc. voor een zeer breed scala aan toepassingen.

Echter, wanneer u een specifiek product nodig heeft met ongebruikelijke afmetingen, opdruk, kleur of eigenschappen bent u bij Zeilmakerij Klavertje 4 aan het juiste adres!

Ons ervaren personeel denkt graag met u mee om er voor te zorgen dat u het best passende zeil ontvangt. Heeft u specifieke eisen voor uw zeil? Neem dan contact met ons op.

 

Industrieel

Reeds jarenlang leveren wij kwaliteitswerk voor allerlei industriële toepassingen.
Wij leveren materialen en diensten aan een aantal gerenommeerde bedrijven, zowel in Noord-Holland als de rest van Nederland.

Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn, ook voor standaard dekzeilen of onderhoud &reparaties kunt u probleemloos bij ons terecht.

Heeft u een een industriële toepassing? En twijfelt u of dit mogelijk is? Neem gerust contact op! Er is zoveel mogelijk!

Protectieschermen

index2

Protectieschermen kunnen in 2 richtingen werken. Of te wel wordt de omgeving beschermd van het toestel, of het toestel wordt beschermd tegen omgeving. Dit kan zowel voor natuurelementen, temperaturen of geluiden zijn.

Compartimentindelingen

index6

Met de compartimentsdoeken kunt u uw bedrijfshal perfect indelen, zodat u een goede logistieke oplossing heeft, die niet veel geld hoeft te kosten, maar toch alle mogelijkheden biedt die u als bedrijf voor oog heeft.

Maatwerk Industrieel

Hittebestendige doeken wals

Heeft u een exclusieve machine op maat en heeft het bescherming nodig. Zeilmakerij Klavertje Vier maakt alle zeilen op maat voor uw product.

Laatste projecten

Al jaren een begrip

Als het gaat om maatwerk is Zeilmakerij Klavertje Vier al jaren een begrip in Noord-Holland en omstreken.

Wij maken allerlei soorten zeilen voor zowel industrie als particulier. Zo kunt u bij ons terecht voor het laten maken en repareren van bijvoorbeeld bootkappen, dekzeilen, aanhangwagenzeilen, tuinschermen, tenten, machinehoezen en verandazeilen.

Wat ben ik nog steeds super blij met jou veranda zeilen... Ik zit goddelijk te genieten in me veranda... 1 zeil open aan de lange kant en mooi in het luw'tje bakken in t zonnetje... Heerlijk...

- Anna

Weer een specialisatie te vinden in dit mooie bedrijf! Ziet er goed uit!

Anneke

Paardendekens

Naast het wassen van uw paardendekens zorgen wij er ook in veel gevallen voor dat uw paardendeken gerepareerd wordt.

Vaak is vervanging van de paardendeken namelijk nog niet nodig en volstaat een functionele reparatie. Dat wil zeggen, dat de deken na reparatie weer naar behoren te gebruiken is. Sluitingen, singels en gespen worden gerepareerd of vervangen en grote scheuren worden verholpen. Zo staat uw paard er weer warm bij.

Facebook

Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van onze klussen.

Contact

  • Charlottering 6 D
  • 1761 AX in Anna Paulowna

+316 19 29 44 33

zeilmakerklavertjevier@gmail.com